Sikeres Kick-box DAN vizsgák Budapesten

Sikeres Kick-box DAN vizsgák Budapesten

A Magyar Kick-box  Szövetség a hét végén rendezte meg DAN (mester) vizsgáját Budapesten, Csepelen, a Halker-Király team Akadémia edzőtermében. A vizsgát  Galambos Péter VII.DAN, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, s egyben a szövetség Övvizsga Bizottságának elnöke irányította és bírálta el. Segítségére volt Balázs Jácint  és Gregor László mesterek.
Galambos Péter elnök  köszöntötte a megjelent vizsgázókat, akik között számos Világ- és Európa-bajnok, és sikeres edző jött el a megmérettetésre. Kiemelte az övvizsgák jelentőségét a szövetségben és sikeres vizsgát kívánt.
A gyakorlatokat a megszokott vizsgaanyag alapján végezték el a vizsgázók. Technikai kombinációk, védés-ellentámadás, térérzékelési gyakorlatok, különböző szabályrendszerben vívott küzdelmek, kés és bot támadás elleni puszta kezes önvédelem,(ezt  Shihan Gregor László VII.DAN  vezette le), valamint egyénileg összeállított, puszta kezes és keleti harci eszközös fegyveres formagyakorlat, majd a végén az erőnléti gyakorlatok izzasztották le a résztvevőket. Összesen huszonnégyen tettek sikeres övvizsgát, s ebben öten Békés megyéből jöttek. Debreczeni Dezső (Békéscsabai Lakótelepi SE ) VI.DAN, Puravecz Péter (Contact SE Orosháza) III.DAN, Litauszki László (Kondorosi Kick-box SE) III.DAN, Dohányos András (Békéscsabai Lakótelepi SE ) II.DAN, Korcsog László (Újkígyósi SZSE) I.DAN övfokozatot szerzett. Az ünnepélyes értékelésnél és oklevél átadásnál Galambos Péter elnök, a magyar kick-box első embere megelégedetten értékelte a látottakat, jelezve, hogy ez a központi DAN vizsga valóban a szövetség jelentős eseménye volt!

A képen balról a sikeres vizsga után:Dohányos András II.DAN, Korcsog László I.DAN, Debreczeni Dezső VI.DAN, Shihan Gregor László VII.DAN, Litauszki László III.DAN, Puravecz Péter III.DAN