Orosházi érmek Best Fighteren

Orosházi érmek Best Fighteren

A hétvégén került megrendezésre Európa egyik legnagyobb hagyományokra visszatekintő kick-boksz versenyne, a „Bestfighter” olasz kick-box világkupa Riminiben, ahol 42 ország közel 2800 nevezést adott le. Az orosházi CONTACT K.T.H.E. kick-light félerejű küzdelmi kategóriában és formagyakorlatban képviselte hazánkat. A versenyen a világszínvonalú versenyzőket felsorakoztató oroszok és olaszok is összecsaptak, magasra téve a színvonalat, s természetesen a tengeren túlról is érkeztek versenyzők.
Szabó Gergely cadet 1 korú versenyző -35 kg kick-light, küzdelmi kategóriában 2. helyezést ért el, közönségsikert aratott mérkőzésével. A szintén cadet 1 korú Csuka Eszter -40 kg kick-light kategóriában bronzérmet szerzett. A felnőtt versenyzők, Deli Roland és Friedl Flórián a +78 kg – os combrúgásos csapatbajnokságon a dobogó 3. fokára állhattak.
Formagyakorlatban 8 – 11 fős mezőnyök indulétak el kategóriánként. Nagy meglepetésként Annus Marcell cadet 1 zenés pusztakezes formagyakorlatban 3. helyezéssel zárt. Kiemelkedő teljesítmény, tekintve a fiatalember még gyerek korosztályú. Brebovszky Zoltán junior korosztályban, TRIKING (formagyakorlat akrobatika) kategóriában szintén egy 3. helyet zsebelt be, olyan ellenfelekkel szembe nézve, mint Chizhov Egor és Boscolo Edoardo. Végül példamutatásként edzőjük, s egyben a magyar kick-boksz formagyakorlat felelőse,  Puravecz Péter felnőtt kreatív fegyveres formagyakorlatban 3. helyezéssel zárt.
Az orosházi Contact SE eredményei tehát 1 ezüst, 5 bronz érem, s mellé az a helytállás, ami egyre jobban jellemzi ezt a klubot.