Kondorosi sikerek kick-box-ban!

Kondorosi sikerek kick-box-ban!

Kondorosi Kick-box sikerek – internetes formagyakorlatban!

Befejeződött a nemzetközi  internetes formagyakorlat verseny második fordulója, amelyen szép kondorosi sikerek születtek. A csapat teljesítményét a felkészítő,  Litauszki László Mester így látta:

„Véget ért az E Tournament második fordulója, ahol a világ kickboxosai csaptak össze az internet segítségével, 21 nemzet 228 nevezést adott le erre az online versenyre. A járványhelyzet miatt kitalált és megszervezett virtuális rendezvényeknek nagy szerepük volt a versenyszellem fenntartásában, a formában maradásban, a célok kitűzésében. A Kondorosi Kick-boksz Egyesület 3 versenyzője képviselte Magyarországot hét (!) kategóriában, ami önmagában is komoly kihívás elé állította az edzőt, versenyzőt egyaránt.

A kétsopronyi Laurinyecz Emma 3 kategóriában is indult és 1 arany, 1 ezüst és 1 bronzérmet szerzett, nem kisebb skalpot gyűjtött be, mint azt, hogy a tavaly 2 Európa bajnoki címet szerző ír Ledwidge Amyt győzte le a döntőben.

A szintén kétsopronyi Petrovszki Márton a creativ fegyveres formagyakorlat kategóriában 3. helyezést ért el, míg a zenés fegyveres gyakorlatával az 5. helyen végzett.

Lázár Noel a pusztakezes gyakorlatával az utolsó pillanatig versenyben volt a mexikói Pompa Robles Oliver ellen, a döntőben maradt alul egy nagyon szoros meccsben. A fegyveres számban pedig bronzérmet szerzett.

Összességében a Kondorosi Kick-box Egyesület versenyzői bebizonyították, hogy kezd felnőni egy új generáció, amely képes felvenni a versenyt a világ élvonalával, ezzel nemcsak az egyesületünknek, hanem a Magyar Kick-box Szövetségnek és Magyarországnak elismerést szereztek.”

Azt hiszem, ehhez nem szükséges hozzáfűzni sokat, talán csak annyit: Gratulálunk a versenyzőknek és edzőjüknek és várjuk a folytatást!

A versenyzők produkciói megtekinthetők:
https://www.youtube.com/watch?v=l6XkJwlM64o&fbclid=IwAR1ohM3DM8JCReD2tqXYikm7833LjjOp_BCrJlOwta9whSyAQdEg5BzkB1Q