Békés Megyei Harcművész Szövetség honlapja, hírek, aktualitások

In Memoriam, Karate Hírek

Búcsú Dr.Leyrer Richárd Elnök Úrtól!

A Békés Megyei Harcművész Szövetség mély megrendüléssel értesült a Dr.Leyrer Richárd Úr, a Magyar Kick-box Szövetség elnökének, a Magyar Olimpiai Bizottság és a WAKO kick-box világszövetség alelnökének tragikus haláláról.

   Leyrer Richárd Elnök Úr – sokunknak, mint barátnak Ricsi –  nem csak kiemelkedő nemzetközi és hazai sporttevékenységével vívta ki tiszteletünket. Tevékenyen vett részt a Békés megyei harcművész élet kezdeti szervezésében és támogatásában is. Annak idején, 1985-ben személyes jelenlétével és tanácsaival  is segítette az akkori megyei All-Style Karate Szakág (kick-box) megalakítását, a Békés megyei Karate Szövetség keretében.
Jó kapcsolata a Békés megyei harcművészekkel az évtizedek alatt semmit sem kopott. Több versenyzőnk és edzőnk őriz szép emlékeket róla, és Ő is tisztelte ennek a megyének a harcművészeit, nem egyszer példaként említve mások előtt. Segítette és támogatta munkánkat.
Utoljára hivatalosan a Békés megyei Harcművész Szövetség  jubileumi, 25 éves évforduló gáláján volt itt, és ünnepelt velünk. Sajnos, ez már csak emlék maradt…
A Békés megyei Harcművész Szövetség tagjai kegyelettel búcsúznak Leyrer Richárd Elnök Úrtól, és megőrzik emlékét!!!

Shihan Gregor László VI.DAN
a Békés megyei Harcművész Szövetség elnöke