Békés Megyei Harcművész Szövetség honlapja, hírek, aktualitások

Karate Hírek, Övvizsgák, Rendezvények

Sikeres WT Taekwondo edzői vizsga

Július végén tartotta meg a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekvédelmi Egyesülete az edzői tanfolyam záró vizsgáztatását, ahol több különböző sportágból tudtak a tanulók számot adni megszerzett tudásukról.

Ezen a vizsgán vett részt a békéscsabai JALTE WT Taekwondo Szakosztályából Gyuricza Imre, aki sikeresen végzett az edzői tanfolyammal, így megszerezte a WT TAEKWONDO edzői végzetséget, amit a Pécsi Tudományi Egyetem Egészségtudományi Kar Vizsgaközpontja bizonyítvány formájában adományozott a vizsgázó részére.

A Taekwondo edzői szakági vizsgát a Magyar Taekwondo Szövetség főtitkára Kiss Roland és a Békéscsabai Taekwondo szakosztály sportolója, edzői minősítéssel rendelkező Dombi Dávid 2. danos mesterek előtt kellett letennie. A vizsgabizottság egyöntetűen elégedettek voltak a vizsga feladat végrehajtásával és a vizsgázó jó értékelést kapott a bizottságtól.

Gyuricza Imre az edzői tanfolyamra 2022. októberében jelentkezett a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekvédelmi Egyesületénél, ahol folyamatosan részt vett az elméleti felkészítéseken és oktatásokon. Ezzel egy időben a WT Taekwondo Szövetség által szervezett 90 órás gyakorlati oktatáson is részt kellett vennie, ahol a Taekwondo elméleti és gyakorlati oktatását tartották. A szakági vezető és felkészítő Sobotkáné Fábián Éva 5. danos mester, a Budapesti Tájfun SE vezetője volt.